Ingrediënten
2 personen fase 2
- 2 zakjes PowerSlim Fusilli
- 4 tomaten grof gesneden
- 1 bol mozzarella in blokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 1 el olijfolie
- 1/2 bolletje knoflook
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 1 takje verse basilicum
- 1 el Parmezaanse kaas gesnipperd
- Zout en peper
Voor de Pesto:
- 6 takjes verse basilicum
- 6 groene olijven
- 50 ml olijfolie
- 1/2 bolletje knoflook
- Zout en peper

Begin met het pesto mengsel
Doe de basilicum blaadjes, olijven, de olijfolie en een uitgeperst bolletje knoflook in een blender en maak er een gladde pesto van. Breng op smaak met zout en peper. Gebruik direct of bewaar (een deel) in een afgesloten potje in de koolkast.

Kook de fusilli 9 minuten in de verpakking. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de tomaten en de Italiaanse kruiden toe en bak 3 minuten.
Giet de fusilli af en voeg toe bij het tomatenmengsel samen met de pesto en bak 2 a 3 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper en garneer met Parmezaanse kaas en wat verse blaadjes basilicum.
