broccoli – kerrie stamppotje

Broccoli – kerrie stamppotje met zalm

PS. maakt een koolhydraatarme broccoli – kerrie stamppotje met zalm mogelijk met PS. aardappelpuree met slechts 5 gram aan koolhydraten per portie. 2 personen fase 1 2 zakjes PS. food & lifestyle aardappelpuree 1 bouillon blokje 90 g zalmfilet 400 …

Alcoholvrije cocktail

Alcoholvrije cocktail

Zin in een feestje maar wil je koolhydraatarm of suikervrij drinken erbij? Kies voor deze heerlijke alcoholvrije orange-rooibos cocktail! Voor een hele kan (+/- 2 liter): 2 zakjes Rooibos thee 1 Sinaasappel 1 liter Ginger ale 0,0% 8 kaneelstokjes 36 …

Koolhydraatarme borrelplank

Koolhydraatarme borrelplank

Wil jij lekker borrelen met vriendinnen of vrienden maar je weet niet hoe je een koolhydraatarme borrelplank moet maken? Hier geef ik tips wat je zoal kunt gebruiken maar natuurlijk kun je al je creativiteit laten gaan. Fase 1 Auberginerolletjes …

Asperges met zalm en beenham

Witte asperges met rösti

Combineer witte asperges een met koolhydraatarme rösti. Wanneer je ze kan kopen is niet ieder jaar gelijk. Wanneer het seizoen precies begint, is onder andere afhankelijk van het weer. Meestal kun je vanaf April tot Juni asperges kopen. 2 personen …

Stamppot ijsbergsla met dorade

Stamppot ijsbergsla met dorade

Deze zomerse stamppot ijsbergsla is erg goed te combineren met dorade maar kan ook een kabeljauw filet bij. Dit gerecht is in feite een variatie op de bekende rauwe andijviestamppot alleen dan koolhydraatarm. 1 personen fase 1 1 zakje PS. …

Tagliolini met vongole en salsa verde

Tagliolini met Vongole en salsa verde

Vongole is de Italiaanse benaming voor venusschelpen. Deze schelpdieren hebben een heerlijk zilte smaak. De vongole worden met de hand gevangen, waardoor ze onder de ‘duurdere’ schelpdieren vallen. 2 personen fase 1 2 zakjes PS. food & lifestyle tagliolini 100 g vongole 35 g …

Koolhydraatarme panzanella

Panzanella

Panzanella is een voorgerecht uit de Italiaanse keuken van oud brood, doordrenkt met gesneden tomaat, gekruid met basilicum en vinaigrette. Het stamt uit de armeluiskeuken en was bedoeld om goedkoop restjes op te maken, vergelijk de Nederlandse broodpap. Panzanella komt …

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten