Pittige tonijn lasagne

Ingredi├źnten

2 personen fase 1

  • 1/2 doosje PowerSlim lasagnebladen
  • 200 g tonijn uit blik (op waterbasis)
  • 250 g champignons in kwarten
  • 100 g tomatenblokjes uit blik
  • 1/2 courgette in blokjes
  • 1/2 ui, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 1 klein bolletje knoflook
  • 250 ml visbouillon
  • Italiaanse kruiden
  • Zout en peper

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwarm de olie in een pan en fruit de ui. Pers de knoflook en voeg toe, samen met de rode peper, courgette en champignons. Verhit de kort op hoog vuur. Zet het vuur lager en voeg de bouillon, tonijn, tomatenblokjes en naar smaak de Italiaanse kruiden toe en laat nog 2 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.

Vet een ovenschaal in met olie en verdeel de saus over de bodem. Leg daarna 2 bladeren op de saus en herhaal dit tot de saus op is, zorg dat je eindigt met een laag saus. Zet de lasagne in de oven ongeveer 20 minuten.

Tip: vanaf fase 2 lekker met een beetje geraspte kaas 20+ of 30+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten