Lasagne bolognese

Ingrediënten

2 personen fase 1

  • 1/2 doosje PowerSlim lasagnebladen
  • 100 g rundertartaar
  • 1/2 courgette in blokjes
  • 100 g tomatenblokjes uit blik
  • 1 tomaat in blokjes
  • 1/2 ui, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1 klein bolletje knoflook
  • 100 ml (runder)bouillon
  • Italiaanse kruiden
  • Zout en peper

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwarm de olie in een pan en bak de tartaar rul. Bak de courgette en ui kort mee. Voeg de tomaat, tomatenpuree samen met geperste knoflook en Italiaanse kruiden naar smaak toe. Voeg de bouillon toe en laat het geheel even inkoken.

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwarm de olie in een pan en bak de tartaar rul. Bak de courgette en ui kort mee. Voeg de tomaat, tomatenpuree samen met geperste knoflook en Italiaanse kruiden naar smaak toe. Voeg de bouillon toe en laat het geheel even inkoken.

Vet een ovenschaal in met olie en verdeel de saus over de bodem. Leg daarna 2 bladeren op de saus en herhaal dit tot de saus op is, zorg dat je eindigt met een laag saus. Zet de lasagne in de oven ongeveer 30 a 40 minuten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten