Visstoofpotje

Ingredi├źnten

2 personen fase 1

  • 2 kabeljauwfilets
  • 2 tomaten
  • 100 g courgette
  • 2 lente-uitjes
  • 1 klein bolletje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • klein handje verse peterselie
  • Zout en peper

Snijd de tomaten, courgette en kabeljauwfilets in stukjes en de lente-ui in ringen. Pers de knoflook en pureer deze samen met de tomaten en Italiaanse kruiden met een staafmixer tot een tomatensaus.

Verhit de olijfolie in een pan en bak de courgette en de helft van de lente-ui circa 3 minuten. Voeg de tomatensaus en de stukjes kabeljauw toe en laat met de deksel op de pan circa 5-7 minuten garen. Schep halverwege voorzichtig om. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over de borden. Maak af met de peterselie en de rest van de lente-ui.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten