Wrap met carpaccio en salade

Ingrediënten

1 personen fase 1

  • 1 zakjes PowerSlim zalm wrap
  • 40 – 50 g carpaccio
  • 2 tomaten
  • 25 g rucola
  • 1 el Zaanse mayonaise
  • 1/2 el olijfolie
  • Zout en peper

 

Voeg 100 ml koud water in de shake beker toe en meng met de inhoud van 1 zakje. Verhit de olijfolie in een pan en bak een wrap.

Laat de wrap even afkoelen en besmeer met de mayonaise. Snijdt de tomaten in stukjes. Beleg de wrap met carpaccio en een handje rucola en een paar stukjes tomaat. Breng op smaak met zout en peper. Rol de wrap op en serveer met een salade van de rucola en tomaatjes die je over hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten