Aardbei Cheesecake

Ingrediënten

4 personen fase 1

  • 2 pakjes PowerSlim speculaas biscuit
  • 200 g magere kwark
  • 100 g zuivelspread light
  • 2 baadjes gelatine
  • 2 el PowerSlim aardbeienjam
  • 2 a 3 el roomboter (kwartiertje van te voren de koelkast uit)
  • 15 druppels vloeibare zoetstof

Optioneel verse aardbeien


 

Zet de blaadjes gelatine weken 5 minuten in koud water. Verkruimel 4 biscuits met een vijzel of keukenmachine en meng dit met zachte roomboter. Verdeel dit over de bodem van een mini springvorm. Voeg de zuivelspread, 1 tl jam en de vloeibare zoetstof toe aan de kwart en meng dit goed door.

Verwarm een klein laagje water in een pannetje en laat de gelatineblaadjes hierin oplossen. Laat het een beetje afkoelen en roer dan door het kwark mengsel. Stort de kwark op de koekbodem zet minimaal 2 uur koud in de koelkast. Verdeel de jam gelijkmatig over het taartje en beleg met plakjes aardbeien.

LET OP: Voor de aardbeien geldt fase 2, deze zijn optioneel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten