Foe Yong Hai

Ingrediënten

2 personen fase 1

  • 2 zakjes PowerSlim omelet met kruiden
  • 100 g witte kool, gesneden
  • 100 g champignons
  • 2 handjes taugé
  • 2 bladeren paksoi
  • 2 el olijfolie
  • 2 el azijn
  • 1 klein bolletje knoflook
  • 2 el sojasaus
  • 2 tl gemberpoeder
  • 4 tl tomatenpuree
  • vloeibare zoetstof
  • 1 groenten bouillon blokje
  • Peper

Snijd de paksoi fijn en snijd de champignons in plakjes, bak deze samen met de kool zacht aan in de olie. Maal het bouillon blokje fijn. Doe ondertussen 200 ml water in de shaker, voeg de mix voor de omelet toe samen met de helft van de bouillonpoeder en 1 tl gemberpoeder en schud het mengsel. Giet dit mengsel door de gare groenten, zodat er een dikke omelet ontstaat. Laat zachtjes garen.

Maak voor saus de rest van de bouillon aan met 400 ml water en laat warm worden. Voeg de tomatenpuree, sojasaus, azijn en de rest van de gember toe. Naar smaak zoetstof, peper en knoflook toevoegen. Voeg op het laatst een handje taugé toe bij de saus.

Maak voor saus de rest van de bouillon aan met 400 ml water en laat warm worden. Voeg de tomatenpuree, sojasaus, azijn en de rest van de gember toe. Naar smaak zoetstof, peper en knoflook toevoegen. Voeg op het laatst een handje taugé toe bij de saus.

Leg de omelet op een bord en vouw deze dubbel, schenk de saus eroverheen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten