Stokbrood

Zelf koolhydraatbeperkt stokbrood maken is is heel eenvoudig met de mix van PS. food & lifestyle. Lekker voor bij de BBQ of een zomerse salade!

6 porties fase 3

Koolhydraatarm stokbrood
  • 1 PS. broodbakmix lower carb
  • 230 / 250 ml water


 

Giet 230 ml lauwwarm water in een kom en voeg 1 zakje broodmix toe. Meng goed met een lepel en voeg zo nodig nog 20 ml water toe. Kneed daarna 90 seconden intensief en kneed in 3 lange dunnen repen.

Koolhydraadarmbrood

Bekleed de stokbroodvorm met bakpapier, leg ze erop en dek af met vershoudfolie. Laat 60 – 70 minuten rijzen op kamertemperatuur.

Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de stokbroden 40 minuten af.

PS. broodbakmix

Wil je het stokbrood niet in een keer gebruiken? Bewaar het dan in vershoudfolie in de diepvries!

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten