Zelf koolhydraatbeperkt stokbrood maken is is heel eenvoudig met de mix van PS. food & lifestyle. Lekker voor bij de BBQ of een zomerse salade!
6 porties fase 3
![Koolhydraatarm stokbrood](https://gewoonoplettenelkedag.nl/wp-content/uploads/2022/05/WhatsApp-Image-2022-05-20-at-10.28.58-AM-e1653040421166.jpeg)
- 1 PS. broodbakmix lower carb
- 230 / 250 ml water
Giet 230 ml lauwwarm water in een kom en voeg 1 zakje broodmix toe. Meng goed met een lepel en voeg zo nodig nog 20 ml water toe. Kneed daarna 90 seconden intensief en kneed in 3 lange dunnen repen.
![Koolhydraadarmbrood](https://gewoonoplettenelkedag.nl/wp-content/uploads/2022/05/WhatsApp-Image-2022-05-20-at-10.28.58-AM-1.jpeg)
Bekleed de stokbroodvorm met bakpapier, leg ze erop en dek af met vershoudfolie. Laat 60 – 70 minuten rijzen op kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de stokbroden 40 minuten af.
![PS. broodbakmix](https://gewoonoplettenelkedag.nl/wp-content/uploads/2022/05/WhatsApp-Image-2022-05-20-at-10.28.58-AM-6.jpeg)
Wil je het stokbrood niet in een keer gebruiken? Bewaar het dan in vershoudfolie in de diepvries!
Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.