Beef Shanghai

Ingrediënten

2 personen fase 1

  • 2 zakjes PowerSlim noodles
  • 100 g rundertartaar
  • 100 g champignons
  • 2 paksoi bladeren
  • 50 g prei
  • 50 g taugé
  • 2 el olie
  • 2 el sojasaus
  • 1 rode peper, in ringen
  • Sap en rasp van een halve limoen of citroen
  • 1 klein bolletje knoflook, geperst
  • 2 tl gemberpoeder
  • 2 tl paprikapoeder
  • 2 tl uienpoeder
  • 2 tl korianderblad
  • 2 tl vloeibare zoetstof
  • Zout en peper

Snijd de champignons in partjes, de prei in ringen en de paksoi bladeren grof. Kook de noodles circa 10 minuten. Breng de rundertartaar op smaak met uienpoeder, paprikapoeder, zout en peper en draai er kleine balletjes van. Verhit de olie in een pan en bak ze circa 10 minuten.

Bak ondertussen de champignons met de prei, paksoi, knoflook en de rode peper ongeveer 5 minuten. Voeg volgens de sojasaus, zoetstof, gemberpoeder, de taugé en het limoensap toe. Giet de noodles af en meng met het vlees en de groenten en garneer met de koriander en de limoenrasp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten