Koolhydraatarme kwark taart

Sinaasappel-kwark taart

Ingrediënten

4 personen fase 2a

  • 2 pakjes PowerSlim speculaas biscuit
  • 1/2 sinaasappel
  • 150 gr kwark
  • 2 baadjes gelatine
  • 2 a 3 el roomboter (kwartiertje van te voren de koelkast uit)

Zet de blaadjes gelatine weken 5 minuten in koud water. Verkruimel 4 biscuits met een vijzel en meng dit met zachte roomboter. Verdeel dit over de bodem van een mini springvorm. Rasp de schil van een halve sinaasappel en vermeng dit met de kwark.

Verwarm 1 blaadje gelatine in 2 el water en voeg toe aan de kwark. Stort de kwark op de koekbodem en zet in de koelkast. Pers ondertussen de halve sinaasappel uit en verwarm het sap in een pannetje met het andere blaadje gelatine. Stort dit mengsel op de kwak en zet minimaal 1 uur koud in de koelkast.

Tip: Verdubbel de hoeveelheid kwark en de taart word hoger!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten