Black risotto

Black risotto met bospaddenstoelen en grote garnalen

Deze black risotto ook wel zwarte koolhydraatarme risotto kan ook met champignons en kip worden gemaakt voor de afwisseling!

Ingrediënten

2 personen fase 1

  • 2 zakjes PowerSlim rijst
  • 4 grote Argentijnse garnalen
  • 1 bakje mix bospaddenstoelen
  • 1 zakje inktvis inkt (te koop bij een vis speciaalzaak)
  • 1 ui
  • 1 klein bolletje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 groentebouillon blokje
  • 75g crème fraiche light
  • 100g boursin cuisine light
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • 2 tl peterselie
  • Zout en peper

Kook de rijst circa 15 minuten in de groentebouillon. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui, knoflook aan, op niet te hoog vuur, totdat ze glazig worden. Bak de bospaddenstoelen circa 5 min mee. Bak in een aparte pan de garnalen gaar.

Meng vervolgens de rijst met het paddenstoelenmengsel en roer, op laag vuur, de crème fraiche en boursin erdoorheen. Voeg de Italiaanse kruiden toe en meng de inktvis inkt erdoor. Breng de black risotto op smaak met zout en peper.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten