Ingrediënten
2 personen fase 1
- 2 zakjes PowerSlim rijst
- 4 grote Argentijnse garnalen
- 1 bakje mix bospaddenstoelen
- 1 zakje inktvis inkt (te koop bij een vis speciaalzaak)
- 1 ui
- 1 klein bolletje knoflook
- 1 el olijfolie
- 1 groentebouillon blokje
- 75g crème fraiche light
- 100g boursin cuisine light
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 2 tl peterselie
- Zout en peper

Kook de rijst circa 15 minuten in de groentebouillon. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui, knoflook aan, op niet te hoog vuur, totdat ze glazig worden. Bak de bospaddenstoelen circa 5 min mee. Bak in een aparte pan de garnalen gaar.

Meng vervolgens de rijst met het paddenstoelenmengsel en roer, op laag vuur, de crème fraiche en boursin erdoorheen. Voeg de Italiaanse kruiden toe en meng de inktvis inkt erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
