Courgette pasta met garnalen en tomaatjes

Ingrediënten

2 personen fase 1

  • 350 g garnalen
  • 150 g courgette spaghetti
  • 70 g tomaatjes
  • 1/2 ui
  • 1 klein bolletje knoflook
  • 3 el crème fraise light
  • 1 rode peper
  • 2 el olijfolie
  • 2 kleine handjes rucola sla
  • zout en peper

 

Snipper de ui fijn en snijdt de rode peper in kleine stukjes, pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook, ui en de peper. Voeg de garnalen toe en bak tot ze roze zijn. Giet over de courgette sliertjes kokend water zodat deze nog een beetje knapperig blijft. Voeg de courgette toe aan de garnalen, samen met de tomaatjes. Voeg de crème fraise toe en warm nog even door. Breng op smaak met wat peper en zout en serveer met wat rucola.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten