Pastasalade met kabeljauw, garnalen, radijsjes en zeekraal

Pastasalade met kabeljauw, garnalen, radijsjes en zeekraal

Zomerse pastasalade met zeekraal, zeekraal wordt tegenwoordig ook in Zeeland gekweekt. Heerlijk in een pokebowl of in een pastasalade.

2 personen fase 1

  • 2 zakjes PS. food & lifestyle tagliolini
  • 60 g kabeljauw
  • 30 g garnalen
  • 80 g zeekraal
  • 100 g radijs
  • 2 handjes gemengde sla
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 ui gesnipperd
  • Zout en peper

Dressing:

  • 2 el olijfolie
  • 1 el mayonaise
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 tl limoensap

Kook de tagliolini 10 min in ruim water en laat even afkoelen. Maak ondertussen de dressing voor de ingrediënten, samen met wat zout en peper met elkaar te mengen in een kommetje.

Pastasalade met kabeljauw, garnalen, radijsjes en zeekraal

Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis circa 4 minuten, zorg dat de garnalen roze zijn. Breng op smaak met zout en peper. Snipper de uit en snijdt de radijsjes in kleine schijfjes.

Pasta met zeekraal

Leg de pasta en de sla in een diep bord en verdeel de radijsjes, zeekraal en vis eroverheen.

Besprenkel met de dressing en garneer met de ui en eventueel een partje limoen.

Pastasalade met kabeljauw, garnalen, radijsjes en zeekraal

Meer weten over afvallen met het PS. food & lifestyle programma? Kijk hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten