Fusilli met courgette en geitenkaas

Fusilli met courgette en geitenkaas en tomaat

Deze fusilli met courgette en geitenkaas is geheel vegetarisch. De geitenkaas kan eventueel vervangen worden door 40 g kip. Met zelfgemaakte Italiaanse kruiden maar je dit gerecht nog lekkerder!

Ingrediënten

2 personen fase 1

  • 2 zakjes PowerSlim fusilli
  • 6 tl verse geitenkaas
  • 2 tomaten
  • 100 g courgette
  • 1 ui
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 klein bolletje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • Verse basilicum
  • Zout en peper

Kook de fusilli circa 10 minuten in een ruime hoeveelheid water. Snijdt de courgette, tomaten en de ui in stukjes.

Bord Fusilli met tomaat, courgette en geitenkaas

Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en pers de knoflook en bak 2 minuten. Voeg de courgette toe en bak 5 minuten mee. Bak de laatste 2 minuten de tomaat mee. Roer de tomatenpuree erdoor en laat even sudderen. Giet de fusilli af en breng alles op smaak met zout en peper en de Italiaanse kruiden. Maak deze fusilli met courgette en geitenkaas af met de geitenkaas en garneer met verse basilicum.

Gerecht met kookboek en variatie pasta.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten