Koolhydraatarme fussili met courgette en garnalen

Fusilli met knoflookgarnalen

Knoflook ondersteunt een normale bloeddruk
Een onderzoek laat zien dat knoflook een significante invloed had op de bloeddruk van mensen met hypertensie (of hoge bloeddruk). Dit komt doordat antioxidanten in knoflook hoge bloeddruk, hartinfarct, een beroerte en pijn op de borst tegengaan. Heerlijk eten dus die fusilli met knoflookgarnalen.

Ingrediënten

2 personen fase 1

  • 2 zakjes PowerSlim fusilli
  • 100 g garnalen rauw en gepeld
  • 3 reuze garnalen rauw en ongepeld
  • 200 g courgette
  • 2 el kruidenroomkaas light
  • 1 klein bolletje knoflook
  • 1 rode peper (zaadlijst verwijderd) en in ringen
  • 2 el olijfolie
  • Zout en peper

Fusilli met knoflookgarnalen en courgette

Kook de fusilli 9 minuten in het zakje in ruim water. Verhit de olijfolie in een koekenpan en pers de knoflook erboven uit.

Fusilli met knoflookgarnalen.

Snijd de courgette in plakken en voeg toe samen met de rode peper en bak circa 4 minuten. Voeg de garnalen toe totdat deze roze kleuren. Breng op smaak met zout en peper. Giet de pasta af en schep de roomkaas erdoor. Serveer de fusilli samen met de groenten en de garnalen.

Geniet van deze fusilli met knoflookgarnalen

Wil je meer informatie en woon je in Laren, Blaricum, Eemnes, Huizen, Bussum of Hilversum? Maak een afspraak en zet je eerste stap om je overtollige kilo’s kwijt te raken!

Elke van den Broek, jouw afslankcoach in ’t Gooi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten