Fusilli met knoflookgarnalen

Ingrediënten

2 personen fase 1

  • 2 zakjes PowerSlim fusilli
  • 100 g garnalen rauw en gepeld
  • 3 reuze garnalen rauw en ongepeld
  • 200 g courgette
  • 2 el kruidenroomkaas light
  • 1 klein bolletje knoflook
  • 1 rode peper (zaadlijst verwijderd) en in ringen
  • 2 el olijfolie
  • Zout en peper

Kook de fusilli 9 minuten in het zakje in ruim water. Verhit de olijfolie in een koekenpan en pers de knoflook erboven uit.

Snijd de courgette in plakken en voeg toe samen met de rode peper en bak circa 4 minuten. Voeg de garnalen toe totdat deze roze kleuren. Breng op smaak met zout en peper. Giet de pasta af en schep de roomkaas erdoor. Serveer samen met de groenten en de garnalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten