Lasagne bolognese koolhydraatarm

Lasagne bolognese

In deze koolhydraatarme lasagne bolognese maak je zelf de tomatensaus gecombineerd met mager rundertartaar smaakt deze heerlijk. Maak eventueel af met verse basilicum blaadjes.

Ingrediënten

2 personen fase 1

  • 1/2 doosje PowerSlim lasagnebladen
  • 100 g rundertartaar
  • 1/2 courgette in blokjes
  • 100 g tomatenblokjes uit blik
  • 1 tomaat in blokjes
  • 1/2 ui, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1 klein bolletje knoflook
  • 100 ml (runder)bouillon
  • Italiaanse kruiden
  • Zout en peper

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwarm de olie in een pan en bak de tartaar rul. Bak de courgette en ui kort mee. Voeg de tomaat, tomatenpuree samen met geperste knoflook en Italiaanse kruiden naar smaak toe. Voeg de bouillon toe en laat het geheel even inkoken.

Lasagne bolognese uit de oven

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwarm de olie in een pan en bak de tartaar rul. Bak de courgette en ui kort mee. Voeg de tomaat, tomatenpuree samen met geperste knoflook en Italiaanse kruiden naar smaak toe. Voeg de bouillon toe en laat het geheel even inkoken.

Vet een ovenschaal in met olie en verdeel de saus over de bodem. Leg daarna 2 bladeren op de saus en herhaal dit tot de saus op is, zorg dat je eindigt met een laag saus. Zet de lasagne in de oven ongeveer 30 a 40 minuten.

Lasagne bolognese

Wil je meer informatie en woon je in Laren, Blaricum, Eemnes, Huizen, Bussum
of Hilversum? Maak een afspraak en zet
je eerste stap om je overtollige kilo’s kwijt te raken!

Elke van den Broek, jouw afslankcoach in ’t Gooi.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten