Deze fusilli met courgette en geitenkaas is geheel vegetarisch. De geitenkaas kan eventueel vervangen worden door 40 g kip. Met zelfgemaakte Italiaanse kruiden maar je dit gerecht nog lekkerder!
Ingrediënten
2 personen fase 1
- 2 zakjes PowerSlim fusilli
- 6 tl verse geitenkaas
- 2 tomaten
- 100 g courgette
- 1 ui
- 2 el tomatenpuree
- 1 klein bolletje knoflook
- 2 el olijfolie
- 2 tl Italiaanse kruiden
- Verse basilicum
- Zout en peper
Kook de fusilli circa 10 minuten in een ruime hoeveelheid water. Snijdt de courgette, tomaten en de ui in stukjes.
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en pers de knoflook en bak 2 minuten. Voeg de courgette toe en bak 5 minuten mee. Bak de laatste 2 minuten de tomaat mee. Roer de tomatenpuree erdoor en laat even sudderen. Giet de fusilli af en breng alles op smaak met zout en peper en de Italiaanse kruiden. Maak deze fusilli met courgette en geitenkaas af met de geitenkaas en garneer met verse basilicum.
Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.