Karamel toffee cheesecake

Ingredi├źnten

4 personen fase 1

  • 3 pakjes PowerSlim speculaas biscuit
  • 1 zakje dessert karamel toffee
  • 300 gr kwark
  • 4 baadjes gelatine
  • 1 zakje PowerSlim chocoladeparels
  • 2 a 3 el roomboter (kwartiertje van te voren de koelkast uit)
  • Cacaopoeder

Zet de blaadjes gelatine weken 5 minuten in koud water. Verkruimel 6 biscuits met een vijzel of keukenmachine en meng dit met zachte roomboter. Verdeel dit over de bodem van een mini springvorm. Voeg het zakje karamel toffee toe aan de kwart en meng dit goed door.

Verwarm 120 ml water in een pannetje en laat de gelatineblaadjes hierin oplossen. Laat het een beetje afkoelen en roer dan door het karamel-toffeemengsel. Stort de kwark op de koekbodem zet minimaal 2 uur koud in de koelkast. Bestrooi het taartje voor het serveren met een beetje cacaopoeder en de chocoladeparels.

Tip! Voeg op smaak een paar druppels vloeibare zoetstof toe aan de kwark om hem iets zoeter te maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten