Met een marinade met tabasco maak je deze pittige bief- en garnalenspiesjes heerlijk klaar op de BBQ.
2 personen fase 1
- 120 g biefstuk
- 150 g garnalen
- 50 g groene courgette
- 50 g gele courgette
- 50 g bloemkool
- 50 g cherrytomaatjes
- zout en peper
Marinade:
- 2 el olijfolie
- 1 bolletje (klein) knoflook
- 2 tl paprikapoeder
- 2 tl tijm
- 4 druppels tabasco
- 2 tl oregano
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom. Bestrijk de groenten, het vlees en de garnalen met de marinade en laat minimaal 10 minuten intrekken.
Rijg de groenten en het vlees of de garnalen om en om aan de spiesjes.
Laat een grillpan of de barbecue goed heet worden.
Gril de pittige bief- en garnalenspiesjes spiezen circa 5-6 minuten op de barbecue afhankelijk van de gewenste gaarheid.
Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.