Kabeljauw met kruidenkorst en romige prei

Kabeljauw met kruidenkorst en romige prei

Kabeljauw met kruidenkorst is nu ook koolhydraatarm mogelijk met met PS. rösti, hiermee maak je in een handomdraai een krokant korstje op je vis.

2 personen fase 1

  • 2 zakjes PS. food & lifestyle rösti
  • 90 g kabeljauw
  • 1 kleine prei (200 g)
  • 2 el kookroom light
  • 2 el roomboter
  • paar takjes tijm
  • 2 el citroensap
  • Zout en peper

 

Snijdt de prei in stukjes. Doe de inhoud van het zakjes rosti in de shakebeker, meng met 150 ml water en schud goed. Breng de kabeljauw op smaak met zout en peper. Verhit de 1 el roomboter in een koekenpan en besmeer een derde van de rosti op de kabeljauw. Leg de vis met de rostikant naar beneden in de koekenpan en besmeer dan weer een derde op de ander kant. Laat op laag vuur gaar worden in circa 15 minuten. Draai regelmatig om. Doe de laatste 5 minuten de overige rosti beslag erbij en roerbak gaar tot scrambled rosti.

Verhit de 1 el roomboter in een andere koekenpan en bak hierin de prei 2 a 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper en voeg de kookroom toe. Besprenkel met het citroensap en warm nog even goed door. Verdeel de scrumbled rosti op het bord samen met de kabeljauw met kruidenkorst en prei. Garneer met wat verse tijm.

Kabeljauw met kruidenkorst en romige prei

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten