Deze Karamel toffee Cheesecake kan je maken op je verjaardag of met de feestdagen. Neem deze wel als eetmoment en natuurlijk niet elke dag.
Ingrediënten
4 personen fase 1
- 3 pakjes PowerSlim speculaas biscuit
- 1 zakje dessert karamel toffee
- 300 gr kwark
- 4 baadjes gelatine
- 1 zakje PowerSlim chocoladeparels
- 2 a 3 el roomboter (kwartiertje van te voren de koelkast uit)
- Cacaopoeder
Bereidingswijze: Karamel toffee Cheesecake
Zet de blaadjes gelatine weken 5 minuten in koud water. Verkruimel 6 biscuits met een vijzel of keukenmachine en meng dit met zachte roomboter. Verdeel dit over de bodem van een mini springvorm. Voeg het zakje karamel toffee toe aan de kwart en meng dit goed door.
Verwarm 120 ml water in een pannetje en laat de gelatineblaadjes hierin oplossen. Laat het een beetje afkoelen en roer dan door het karamel-toffeemengsel. Stort de kwark op de koekbodem zet minimaal 2 uur koud in de koelkast. Bestrooi het taartje voor het serveren met een beetje cacaopoeder en de chocoladeparels.
Tip! Voeg op smaak een paar druppels vloeibare zoetstof toe aan de kwark om hem iets zoeter te maken!
Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.