Zin in Beef Shanghai met koolhydraatarme noodles? Maak heerlijke gehaktballetjes op smaak met uienpoeder en paprikapoeder. Gebruik Chinese groenten en maak deze pittig met rode peper.
Ingrediënten
2 personen fase 1
- 2 zakjes PowerSlim noodles
- 100 g rundertartaar
- 100 g champignons
- 2 paksoi bladeren
- 50 g prei
- 50 g taugé
- 2 el olie
- 2 el sojasaus
- 1 rode peper, in ringen
- 2 tl gemberpoeder
- 2 tl paprikapoeder
- Sap en rasp van een halve limoen of citroen
- 2 tl uienpoeder
- 1 klein bolletje knoflook, geperst
- 2 tl korianderblad
- 2 tl vloeibare zoetstof
- Zout en peper
Snijd de champignons in partjes, de prei in ringen en de paksoi bladeren grof. Kook de noodles circa 10 minuten. Breng de rundertartaar op smaak met uienpoeder, paprikapoeder, zout en peper en draai er kleine balletjes van. Verhit de olie in een pan en bak ze circa 10 minuten.
Bak ondertussen de champignons met de prei, paksoi, knoflook en de rode peper ongeveer 5 minuten. Voeg volgens de sojasaus, zoetstof, gemberpoeder, de taugé en het limoensap toe. Giet de noodles af en meng met het vlees en de groenten en garneer de Beef Shanghai met de koriander en de limoenrasp.
Meer weten over afvallen met het PowerSlim programma? Kijk hier!