Zomerse pastasalade met zeekraal, zeekraal wordt tegenwoordig ook in Zeeland gekweekt. Heerlijk in een pokebowl of in een pastasalade.
2 personen fase 1
- 2 zakjes PS. food & lifestyle tagliolini
- 60 g kabeljauw
- 30 g garnalen
- 80 g zeekraal
- 100 g radijs
- 2 handjes gemengde sla
- 1 el olijfolie
- 1/2 ui gesnipperd
- Zout en peper
Dressing:
- 2 el olijfolie
- 1 el mayonaise
- 1 el witte wijnazijn
- 2 tl limoensap
Kook de tagliolini 10 min in ruim water en laat even afkoelen. Maak ondertussen de dressing voor de ingrediënten, samen met wat zout en peper met elkaar te mengen in een kommetje.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis circa 4 minuten, zorg dat de garnalen roze zijn. Breng op smaak met zout en peper. Snipper de uit en snijdt de radijsjes in kleine schijfjes.
Leg de pasta en de sla in een diep bord en verdeel de radijsjes, zeekraal en vis eroverheen.
Besprenkel met de dressing en garneer met de ui en eventueel een partje limoen.
Meer weten over afvallen met het PS. food & lifestyle programma? Kijk hier!