Heb jij weleens een visstoofpotje gemaakt? Deze is gemakkelijk te maken met kabeljauw en courgette, geheel koolhydraatarm! Zonder pakjes of zakjes te maken.
Ingrediënten
2 personen fase 1
- 2 kabeljauwfilets
- 100 g courgette
- 2 tomaten
- 2 lente-uitjes
- 1 klein bolletje knoflook
- klein handje verse peterselie
- 1 el olijfolie
- 1 tl Italiaanse kruiden
- Zout en peper
Snijd de tomaten, courgette en kabeljauwfilets in stukjes en de lente-ui in ringen. Pers de knoflook uit. Pureer deze samen met de tomaten en Italiaanse kruiden met een staafmixer tot een tomatensaus.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de courgette en de helft van de lente-ui circa 3 minuten. Voeg de tomatensaus en de stukjes kabeljauw toe aan het visstoofpotje. Laat met de deksel op de pan circa 5-7 minuten garen. Schep halverwege voorzichtig om. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over de borden. Maak af met de peterselie en de rest van de lente-ui.
Meer weten over afvallen met het PowerSlim programma? Kijk hier!