Zelf koolhydraatbeperkt stokbrood maken is is heel eenvoudig met de mix van PS. food & lifestyle. Lekker voor bij de BBQ of een zomerse salade!
6 porties fase 3
- 1 PS. broodbakmix lower carb
- 230 / 250 ml water
Giet 230 ml lauwwarm water in een kom en voeg 1 zakje broodmix toe. Meng goed met een lepel en voeg zo nodig nog 20 ml water toe. Kneed daarna 90 seconden intensief en kneed in 3 lange dunnen repen.
Bekleed de stokbroodvorm met bakpapier, leg ze erop en dek af met vershoudfolie. Laat 60 – 70 minuten rijzen op kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de stokbroden 40 minuten af.
Wil je het stokbrood niet in een keer gebruiken? Bewaar het dan in vershoudfolie in de diepvries!
Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.