Ervaringsverhaal Linda Klaver

Koken is geen enkel probleem meer!

Ervaringsverhaal Linda Klaver

“Eerder vond ik het lastig wat ik moest eten, koken deed ik eigenlijk niet. Soms even eten bij een vriendin en anders kon ik op wat toastjes ook wel leven. Tegenwoordig vindt ik het leuk om een receptje te zoeken uit het PS. kookboek en koop ik samen met mijn dochter de ingrediënten.”

Mijn coach Elke ken ik vanuit mijn werk als makelaar. Toen ze ging starten met haar eigen bedrijf en als voedingscoach aan de slag ging, steunde ik haar al wist ik niet goed wat het inhield. Inmiddels was er bij mij toch de nodige kilo’s aangekomen en voelde ik me niet meer lekker in mijn vel. Mensen kunnen wel zeggen dat ze je niet dik vinden maar dit bepaal je toch zelf? Ik besloot Elke te appen en voor het startpakket van PS. food & lifestyle te gaan en gewoon 7 dagen is te proberen en te kijken of dit ook iets voor mij kon worden.

In de intake legde Elke alles super uitgebreid uit en gaf mij direct de praktische handvaten om te starten. Met een starterspakket liep ik de deur weer uit. Meteen de volgende dag starten was mijn motto en het beviel heel goed en makkelijk!”

Wil jij ook direct starten met een starterspakket? Laat dan hier je telefoonnummer achter.

Een nieuw en gezond eetpatroon

“Vlak voor de zomer startte ik met het PS. food & lifestyle programma, het is de beste keuze die ik in lange tijd gemaakt heb! Ik merkte na de eerste week al direct verschil, hoe ik mij voelde en hoeveel meer energie ik kreeg. Iedere week kwam ik een stapje dichterbij mijn doel. Soms kwam ik in totaal kg iets aan maar bleef er wel vet afgaan, dit had ik thuis nooit kunnen meten..

Ik leerde een gezond eetpatroon aan, met meer eiwitten en minder koolhydraten en zes eetmomenten op een dag. Ik ben zoveel bewuster geworden van wat ik eet, en draai dan ook regelmatig een verpakking om, om het etiket te bekijken. Soms vergelijken mijn coach en ik samen producten die ik kan “gevonden” heb in de supermarkt om te kijken of het bij mij past.

PS. drankje ananas-sinaasappel

De variatie in producten vind ik echt top! Vooral de drankjes ananas-sinaasappel zijn mijn favoriet, deze schut ik even in een Spa blauw flesje en zelfs in de auto drink ik deze snel op tussen mijn afspraken door.

Eerder nam ik nooit een ontbijt maar nu kan ik niet meer zonder mijn yoghurt met muesli.

Stabiliseren

“Nog eerder dan mijn eind doel heb ik besloten om te gaan stabiliseren. Mijn vetpercentage is nog harder gedaald dan mijn totaal kilo’s en mijn buik is weer strak en plat. Ook dat gaat goed. Ik ga nog maandelijks naar mijn coach, zodat ik ook hier begeleiding bij krijg. Maar ik leer mijn lichaam steeds beter kennen, en weet steeds beter wat ik wel en niet moet doen. Als ik ’s avonds een keer een extra wijntje wil, dan houd ik daar gedurende de dag rekening mee.

Ik heb ook al wat geproefd van de nieuwe producten van PS. life, die speciaal ontwikkeld zijn voor de stabilisatiefase. Die zijn echt heer-lijk! Dat gaat het wel echt een stuk makkelijker maken.”

Dochter

“Ik ben PS. food & lifestyle en mijn coach enorm dankbaar voor het programma, voor de nieuwe levensstijl die ik heb mogen leren! Ook mijn dochter is hierdoor veel gezonder gaan eten en mijn zoon krijgt geen hele bak snoeptomaatjes meer.

Samen met mijn dochter ontbijten we nu ’s ochtends, wel zo gezellig. En ook heb ik haar enthousiast kunnen maken om samen te koken. We zoeken samen naar lekkere receptjes en koken dat dezelfde dag nog.

Op de vraag hoe ik mijn proces in drie woorden zou omschrijven, zou ik zeggen: geweldig, levens veranderend en overweldigend!

Naast de grote verandering lichamelijk merk ik dat ik veel meer energie heb en mijn hele houding positiever is geworden. Dit reflecteert zich op mijn hele leven! Mijn nieuwe motto is dan ook  ‘gezonde voeding maakt blij’. Ik kan ook alles qua kleding weer uit de kast halen wat ik vroeger paste en voel me nu weer gelukkig in strakkere kleding. Het grootste verschil is dat ik dat als ik mezelf in de spiegel kijk ik weer tevreden ben met mijn eigen figuur!

Mijn tip aan anderen: ik denk dat het belangrijk is dat je 100% achter deze levensstijl moet staan en je niks moet aantrekken van de mening van anderen!

En kijk wat bij jou past, er zijn zoveel producten. Gooi je eetmomenten door elkaar als je een drukke dag hebt en je zult zien dat je nog steeds je aan het programma kunt houden. Met veel structuur heb ik doorgezet en mag ik nu super trots zijn op mijn eindresultaat!”

Wil je ook gezond starten? En zo’n mooi ervaringsverhaal als Linda schrijven? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dit ben ik Elke van gewoon opletten elke dag

Meer informatie? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Meer ervaringsverhalen lezen? Klik op de afbeelding.

Meer succesverhalen

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten