Succesverhaal, hier zie je Kim. Kim is 11,7 kg afgevallen met het powerslim programma

Sinds een aantal jaar woon ik samen met mijn vriend en bonus-dochter. Onze levensstijl kon ik gerust Bourgondisch noemen, we houden van een hapje en een wijntje. Toen ik mijn kledingkast ging opruimen merkte ik dat ik veel kleding onder andere vele leuke rokjes en jurkjes niet meer paste. Toen besloot ik dat het tijd was om er iets aan te gaan doen. Lees hier mijn succesverhaal.

Op donderdag vulde ik een formulier via PowerSlim in en op maandag had ik een afspraak met Elke van Gewoon opletten Elke dag. Het voordeel is dat haar praktijk echt bij mij in de buurt ligt, eigenlijk ging het heel snel en ik kon direct starten.

Ik ging aan de slag met het starterspakket, zo kon ik zo kon ik vele producten uitproberen en startte ik met een handig weekmenu. Vanuit het starterspakket probeerde ik verschillende lekkere, koolhydraatarme recepten uit. In de afgelopen weken ben ik anders naar eten gaan kijken en gezonder gaan koken. De producten waren meestal erg lekker, er is sowieso keuze genoeg en de mogelijkheid om minder lekkere producten met andere te ruilen. waren heerlijk. De grootste wijziging zat voor mij in 6 keer per dag eten. Dat deed ik nooit, waarvan de helft van de eetmomenten bestonden uit lekkere snacks zoals repen, toetjes en zelfs een zakje chips!

Elke heeft mij bewust gemaakt van voeding maar heeft me ook de motivatie weer gegeven om te gaan sporten. Op de crosstrainer ga ik nu 3 x per week en dat wil ik ook echt vasthouden. Hoe meer ik verbrand, hoe meer ik afval en dat wil ik nog even volhouden. Ook toen ik een week niet kon komen, had ik alle handvatten om het programma aan te houden. Daarnaast is Elke altijd flexibel om een afspraak te maken en geeft ze leuke tips en recepten. Kijkende naar de toekomst kan ik met de  handvatten die ik van Elke meekrijg straks de goede afwegingen maken om in balans te blijven en het succesverhaal voort te zetten.

Naar de consulten en daarbij de weegmomenten kijk ik echt uit, ondanks dat ik bij een bakkerij werk kan ik nu prima van het brood afblijven de resultaten bewijzen dat het programma echt werkt!

Het PowerSlim programma is zeker iets wat ik mensen kan aanraden het heeft mij totaal geen moeite gekost. Dit komt omdat het een veelzijdig programma is met veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten in elke fase. Dit zorgt ervoor dat je voor elk eetmoment wat hebt, hartig of zoet noem het maar op, je hoeft het niet te laten want het zit allemaal in het assortiment. De ruime keuze in verschillende producten is erg prettig. Mijn favoriet zijn de bananen drankjes, deze zijn zo te drinken en dus perfect om mee te nemen naar het werk.

De bewustere keuzes maak ik vooral in de porties en stop niet meer zomaar wat in me mond zonder erover na te denken. Mijn levensstijl is echt veranderd.

Complimentjes komen nu ook al van klanten die ik in de winkel tegenkom, dit geeft me echt zelfvertrouwen.

Met trots kan ik nu zeggen: binnen 8 weken ben ik nu 11,7 kilo afgevallen.

Ik kan nu niet wachten om op de vakantiefoto’s te gaan!

Dit ben ik Elke van gewoon opletten elke dag

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek en misschien ben jij het volgende succesverhaal!

Meer ervaringsverhalen lezen? Klik op de afbeelding.

Meer succesverhalen

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten