Succesverhaal Dieni van Beek

In 2018 ben ik gestopt met roken, hierdoor ben ik erg veel aankomen. Door het niet meer roken veranderde mij stofwisseling. Zelf ben in nooit echt slank geweest. Wel heb ik vele afslankmethodes geprobeerd maar ik viel uiteindelijk steeds terug naar me oude gewicht. Toen besloot ik dat het tijd was om er iets aan te gaan doen.

Elke ging starten als coach bij PowerSlim en opende haar praktijk. Nadat ik de veel beloofde verhalen gehoord had en ze met haar enthousiasme overtuigd had, besloot ik eind Januari ook te starten.

Toen ik aan de aan de slag ging met het starterspakket, kon ik vele producten uitproberen en startte ik met een handig weekmenu. Vanuit het starterspakket probeerde ik verschillende lekkere, koolhydraatarme recepten uit. In de afgelopen weken ben ik anders naar eten gaan kijken en gezonder gaan koken. De producten zijn erg lekker, er is genoeg keuze. De grootste wijziging zat voor mij in het gewoon lekker blijven door eten, het niet als een dieet zien. De helft van de eetmomenten bestaan uit lekkere snacks zoals repen, koeken en zelfs puddinkjes!

Elke heeft mij bewust gemaakt van voeding maar heeft mij ook de motivatie weer gegeven om te genoeg te bewegen nu voel ik mij ook fit genoeg om meer te gaan sporten. Naast dagelijks minimaal 10.000 stappen ben ik begonnen met krachttraining. en dat wil ik ook echt vasthouden. Hoe meer ik verbrand, hoe meer ik afval en dat wil ik nog even volhouden. Ook toen ik een week niet kon komen, had ik alle handvatten om het programma aan te houden. Daarnaast is Elke altijd flexibel om een afspraak te maken en geeft ze leuke tips en recepten. Kijkende naar de toekomst kan ik met de  handvatten die ik van Elke meekrijg straks de goede afwegingen maken om in balans te blijven en het succesverhaal voort te zetten.

Naar de consulten en daarbij de weegmomenten kijk ik echt uit, eerder wist ik niet dat het kijken naar het vet en spier percentage zo belangrijk is voor mijn gezondheid en de resultaten bewijzen dat het programma echt werkt! Met de veranderde levensstijl en kijk op voeding heb ik de handvatten om dit ook na PowerSlim vol te houden.

Het PowerSlim programma is zeker iets wat ik mensen kan aanraden het heeft mij totaal geen moeite gekost. Dit komt omdat het een veelzijdig programma is met veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten in elke fase. Dit zorgt ervoor dat je voor elk eetmoment wat hebt, hartig of zoet noem het maar op, je hoeft het niet te laten want het zit allemaal in het assortiment. De ruime keuze in verschillende producten is erg prettig. Mijn favoriet zijn de crispy repen, super makkelijk voor tussendoor tijdens het thuiswerken.

De bewustere keuzes maak ik vooral in de porties en stop niet meer zomaar wat in me mond zonder erover na te denken. Mijn levensstijl is echt veranderd.

Mijn oude kleding pas ik weer, dit geeft me echt zelfvertrouwen.

Mijn doel was om op mijn verjaardag terug te zijn op het gewicht waar ik in 2018 was. Met trots kan ik nu zeggen: Ik ben inmiddels al over mijn streefgewicht gegaan en nu ruim 20 kilo afgevallen!

Dit ben ik Elke van Gewoon Opletten Elke Dag

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek en misschien ben jij het volgende succesverhaal!

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten