Ervaringsverhaal Sonja


Wandelen, Sporten en Bewust Eten: Mijn Ervaring met Voedingscoach Elke

Ik hou van wandelen en met mijn twee honden doe ik dat dan ook dagelijks. Daarnaast sport ik minstens drie keer per week. Toch bleven die paar kilootjes te veel gewoon zitten. Eerlijk gezegd had ik daar ook niet eens zoveel last van. Dat veranderde toen ik afgelopen maart een sportieve uitdaging aanging en mezelf terugzag op de foto’s. Dat was toch niet zoals ik dacht dat het was en al helemaal niet in lijn met hoe ik me voelde. Ik besloot ter plekke dat het tijd was om er iets aan te doen.

Omdat ik voldoende bewoog, wist ik dat ik het niet in de beweging moest zoeken. Na wat rondvragen bij vrienden en onderzoek online kwam ik bij Elke terecht. Tijdens de intake nam ze alle tijd en legde alles goed uit. Ik ging aan de slag met het starterspakket, waardoor ik veel producten kon uitproberen en startte met een handig weekmenu. Vanuit het starterspakket probeerde ik verschillende lekkere, koolhydraatarme recepten uit.

In de afgelopen weken ben ik anders naar eten gaan kijken. Ik probeerde al zoveel mogelijk vers te eten en dat doe ik uiteraard nog steeds, maar de samenstelling van de maaltijden is veranderd. Hierdoor kan ik gewoon lekker blijven eten en voelt het niet als een dieet. Elke heeft mij bewust gemaakt van voeding, waardoor ik ook tijdens een vakantie of borrel makkelijk andere keuzes kan maken. Daarnaast is Elke altijd flexibel om een afspraak te maken en geeft ze leuke tips en recepten. Ook heeft ze me geleerd hoe ik naar een menukaart moet kijken, zodat uit eten gaan geen enkel probleem meer is. Hierdoor weet ik dat het gewichtsverlies blijvend is!

Doordat ik veel sport, was mijn angst in het begin dat mijn spiermassa zou worden aangetast. Elke meet tijdens weegmomenten niet alleen het gewicht, maar ook de spiermassa en het vetpercentage. Daardoor kon ik zien dat mijn spiermassa intact bleef, terwijl ik toch snel de kilo’s verloor. De resultaten bewijzen dat het programma echt werkt!

Grafiek verloop Sonja Zandbergen

Het PS. food & lifestyle programma is zeker iets wat ik mensen kan aanraden. Het kost mij totaal geen moeite omdat het een veelzijdig programma is met veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Dit zorgt ervoor dat je voor elk eetmoment wat hebt, hartig of zoet. De ruime keuze in verschillende producten is erg prettig. Mijn favoriet is de bagel, heerlijk voor tijdens de lunch, goed van smaak en ook heel makkelijk mee te nemen.

De bewustere keuzes maak ik vooral in de porties en ik stop niet meer zomaar iets in mijn mond zonder erover na te denken. Mijn levensstijl is echt veranderd. Ik ben zo blij dat ik hierin heb geïnvesteerd en gelukkig kan ik altijd op Elke terugvallen, mocht dat nodig zijn.

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek en misschien ben jij het volgende succesverhaal!

Voedingscoach Elke

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten