Het afgelopen half jaar ben ik erin geslaagd om 25 kilo af te vallen. Mijn doel was om fitter en gezonder te worden, en de resultaten zijn geweldig. Dit had ik nooit kunnen bereiken zonder de steun van het programma PS. food en lifestyle en mijn coach Elke.

Voordat ik het programma van PS. food en lifestyle de ontdekte, had ik al talloze diëten geprobeerd. Van Dr. Frank tot sapkuren, niets leek te werken. Eindelijk heb ik iets gevonden dat werkt, waardoor ik mijn gewicht heb verloren en mijn nieuwe, gezondere levensstijl kan volhouden.

Mijn hobby is zeilen, en ik merkte dat ik steeds meer moeite had om gemakkelijk op de boot te stappen en me vrij te bewegen. Daarnaast begon mijn uniform voor het werk steeds krapper te zitten, wat een constante irritatie was. Deze factoren, gecombineerd met een verlangen naar meer zelfvertrouwen en vitaliteit, gaven me de motivatie die ik nodig had om te starten met PS. food en lifestyle.

Zeilen is nu veel leuker en minder inspannend. Ik kan gemakkelijk op de boot stappen en me vrijer bewegen en ik voel me veel fitter en gezonder. Mijn energieniveaus zijn hoger, en ik kan meer genieten van fysieke activiteiten. Ik voel me trots op wat ik heb bereikt en ben gemotiveerd om door te gaan. Mijn uniform past nu weer comfortabel, en voel me zelfverzekerder op mijn werk.

Het PS. food & lifestyle programma biedt veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Dit zorgt ervoor dat er voor elk eetmoment wat is, hartig of zoet. De ruime keuze in verschillende producten is erg prettig. Mijn favoriet is de Chocolade hazelnoot crunch Reep, heerlijk als tussendoortje. Deze reep stilt echt je trek voor 2 a 3 uur!

Elke was er altijd voor mij met een luisterend oor en waardevolle adviezen. Haar steun en begeleiding hebben een groot verschil gemaakt en me geholpen om mijn doelen te bereiken. Hoewel ik al veel heb bereikt, ben ik er nog niet helemaal. Mijn doel is om mijn vetpercentage nog iets verder te verlagen. Ik blijf werken aan een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging om mijn doelen te bereiken.

Voor iedereen die ook overweegt om een gezondere levensstijl aan te nemen, wil ik zeggen: het is mogelijk! Met vastberadenheid, doorzettingsvermogen, en de juiste ondersteuning kun je geweldige resultaten behalen. Zoek iets dat je motiveert, stel realistische doelen, en vier elke kleine overwinning. En als je kunt, zoek een programma zoals PS. food en lifestyle en een coach zoals Elke die je kan begeleiden op je reis. Ik hoop dat mijn verhaal anderen kan inspireren om ook stappen te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven.

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek en misschien ben jij het volgende succesverhaal!

Voedingscoach Elke

Voedingscoach Elke

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten