Anne Steenbeek

Mag het een onsje meer zijn?

Natuurlijk, zei ik als ik bij de kaasboer stond. Een lekker stukje kaas is namelijk echt mijn guilty pleasure. Helaas, door al dat lekkere eten, ging ik mij echt niet beter voelen. 

Eerst proberen alle ongewenste rolletjes te verbergen met mijn kledingstijl, maar uiteindelijk werd ik daar ook niet gelukkig van. Al een jaar was ik aan het bedenken wat ik hier eens aan ging doen, maar met een zoontje van 1 jaar in huis, was meer sporten ook geen optie. 

Een vriendin van mij begon met Het PS. food & lifestyle programma met de hulp van Elke. Ik zag bij haar de kilo’s eraf vliegen, maar was nog niet overtuigd. Op een avond dronken wij gezellig een wijntje in de tuin. Voor mijn neus een bakje chips, zij aan de koolhydraatarme borrelnootjes. Ik vroeg of ik er eentje mocht proeven. Ik verwachtte een hele vieze droge smaak, maar het was absoluut niet vies. Eigenlijk net zo lekker als mijn bakje chips. 

De volgende dag toch maar een berichtje gestuurd naar Elke. Het intake gesprek was heel fijn. Elke stelde mij gelijk op mijn gemak en er waren helemaal geen oordelen. Ze gaf mij veel informatie over het programma en wat koolhydraten doen met mijn lichaam. 

De laatste avond nog even lekker genoten van een kaaspizza en de volgende dag ben ik gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik ben begonnen met het starterspakket. Sommige dingen vond ik heel lekker, andere wat minder. Samen met Elke zocht ik in de weken erna naar lekkere, passende recepten. 

Wat ging het goed! Elke week ging er minimaal één kilo vanaf. Het wegen gaf mij veel motivatie. Iedere week hoopte ik weer op hetzelfde resultaat. Na vier weken (vier kilo minder) kon ik al veel gemakkelijker op het paard stappen. Ik zat al veel beter in mijn vel! Ook mijn darmen zijn tot rust gekomen wat veel fijner voelt!

Uiteindelijk ben ik 10 kilo afgevallen en heb ik meer inzicht gekregen in mijn eetpatroon. Op dit moment doe ik in de week 3 balansdagen en de andere dagen eet ik ‘normaal’. Hiermee blijf ik mooi op gewicht, zit ik goed in mijn vel en is er ook ruimte om een lekker stukje kaas te eten. Ik heb een lekkere kaas gevonden bij de kaasboer die minder vet is en past bij mijn eetpatroon. Ik kan nu gerust bij de kaasboer zeggen: Natuurlijk! Het mag het een onsje meer zijn!

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek en misschien ben jij het volgende succesverhaal!

Voedingscoach Elke

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten