3-DAGEN proefpakket

Probeer nu en krijg het aankoop bedrag terug bij afname van het starterspakket.

“Ik eet zo veel lekkerder en gevarieerder, het voelt niet als een dieet”

Voordat ik met PS. food & lifestyle begon, had ik al diverse andere diëten gevolgd. Telkens met succes, maar helaas niet op de lange termijn. Ik viel telkens terug in mijn oude gewoonten. Totdat ik in de zomer van 2020 dacht, tot hier en niet verder..

Ik kwam PS. food & lifestyle online tegen toen ik op zoek ging naar een gezondere levensstijl en het sprak mij direct aan. Ik wilde graag een nieuw eetpatroon, zonder te crashen en waarbij ook mijn vriend kon mee-eten, al dan niet een beetje aangepast qua hoeveelheden en koolhydraten.

Ook het jaar nabegeleiding wanneer je op gewicht bent, trok mijn aandacht. Het is fijn om die stok achter de deur te hebben, maar ook om samen te bekijken welke keuzes je maakt als je weer gaat opbouwen.

Ik begon in september vol goede moed, ik wist dat ik heel wat kilo’s kwijt wilde dus ik wist ook dat het een hele tijd zou duren. Desalniettemin, het ging gebeuren. De eerste dag viel zwaar, maar daarna ging het elke dag een beetje gemakkelijker. Ik wist al snel welke producten en gerechten mijn voorkeur hadden. En de zes eetmomenten per dag maakten dat ik geen hongergevoel had. Het meest fijne is nog het snackmoment in de avond, zo kun je toch nog even lekker snacken op de bank voor de tv.

“Als die knop maar om is, dan kan iedereen dit!”

Een gezonder eetpatroon

Tijdens mijn PS. food & lifestyle traject heb ik elk weekend een weekmenu opgesteld voor de week erna. Op die manier deed ik enkel de boodschappen die ik nodig had, en blijven er geen andere (lekkere, maar ongezonde) producten aan mijn handen plakken. Ik zal de recepten van PS. food & lifestyle dan ook zeker blijven maken, ze zijn namelijk heerlijk! Ik heb ook geleerd hoe ik recepten vrij simpel gezonder kan maken, voeg bijvoorbeeld een eetlepel Philadelphia kruiden toe aan de pasta in plaats van kookroom, veel gezonder en misschien ook nog veel lekkerder!

Tijdens de feestdagen kwam het echt neer op mijn discipline, terwijl de hele familie aanschoof voor het kerstdiner, at ik een PS. recept. Door één van mijn favoriete recepten te maken, maakte ik het iets makkelijker. Ook de PS. food & lifestyle chocolaatjes waren een fijn verwenmomentje.

De beloning die ik zag toen ik na de feestdagen op de weegschaal ging staan, maakten het allemaal waard!

In de toekomst

De begeleiding van mijn coach heb ik als heel fijn ervaren. Vanaf fase 2 kon ik ervoor kiezen om één keer in de twee weken te komen, maar ik merkte dat ik de begeleiding niet alleen fijn vond, maar ook heel gezellig!

Door mijn ervaringen te delen hoop ik anderen te motiveren de stap te zetten, want het is het waard! Ik ben niet alleen bijna 40 kg afgevallen, ik heb ook een hele nieuwe levensstijl gekregen en dat al een jaar lang!

Want afvallen is één ding, volhouden is een tweede.

Afvallen onder persoonlijke begeleiding

Wil jij afvallen onder persoonlijke begeleiding? Maak dan nu een afspraak voor een proefpakket voor 3 dagen en krijg het aankoop bedrag terug bij afname van het starterspakket.

3-DAGEN proefpakket

Actievoorwaarde:

Probeer nu het 3 dagen proefpakket ter waarde van 45,- voor de actie prijs van 29,95 en krijg het aankoop bedrag terug bij afname van het starterspakket ter waarde van 159,-.

Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PS. food & lifestyle starterspakket voor i.p.v. 159,- voor 129,05. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PS. food & lifestyle kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten