Opletten heb ik nooit hoeven doen. Na 40 jaar eten wat ik lekker vond en wat ik voorgeschoteld kreeg. Het ging mis toen ik een kantoorbaan kreeg en ik ten opzichte van het verleden veel minder beweging kreeg. Mijn eetpatroon en levensstijl had ik niet aangepast. Hierdoor woog ik toen ik begon met afvallen 113 kilo. De trap oplopen zonder te hijgen lukte haast niet meer. Toen besloot ik dat het tijd was om er iets aan te gaan doen.

Op Facebook zag ik een advertentie voorbijkomen van Gewoon opletten Elke dag. Een vriend van mij deelde de advertentie. Daar heb ik op gereageerd. Elke van Gewoon opletten Elke dag nam direct contact op en de volgende dag had ik een afspraak mij in de buurt.

Ik ging aan de slag met het starterspakket, zo kon ik alle producten uitproberen en startte ik met een handig weekmenu. Ik probeerde allerlei lekkere, koolhydraatarme recepten uit en hierdoor leerde ik gezond te koken, de producten waren heerlijk. De grootste wijziging zat voor mij in 6 keer per dag eten.Dat deed ik nooit,waarvan de helft van de eetmomenten bestonden uit lekkere snacks zoals repen, toetjes en zelfs een zakje chips!

Elke heeft mij bewust gemaakt van voeding. Omdat PowerSlim niet uitgaat van een leven lang met vervangende producten maar van een verandering van levensstijl heeft Elke mij bewust gemaakt wat ik moest kopen in de supermarkt. Nooit wist ik wat er in verpakkingen zat en hoeveel toevoegingen er in de pakjes zaten. Elke was altijd goed bereikbaar en heb haar makkelijk kunnen bereiken om vragen te stellen bijvoorbeeld in de supermarkt. Super fijn.  Met afronding van het traject ga ik mijn wekelijkse consulten missen.

Het PowerSlim programma is zeker iets wat ik mensen kan aanraden het heeft mij totaal geen moeite gekost. Dit komt omdat het een veelzijdig programma is met veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten in elke fase. Dit zorgt ervoor dat je voor elk eetmoment wat hebt, hartig of zoet noem het maar op, je hoeft het niet te laten want het zit allemaal in het assortiment. De ruime keuze in verschillende producten is erg prettig. Mijn favoriet zijn de pasta’s. Zelfs de gerechten zijn makkelijk te bereiden en het kost weinig tijd.

De bewustere keuzes zorgen dat ik op mijn gewicht kan blijven. Mijn levensstijl is echt veranderd.

Zo voel ik mij nu veel energieker en heb ik een beter conditie. De trap oplopen zonder hijgen lukt weer prima.

Met trots kan ik nu zeggen: ik heb mijn doel behaald. Ik ben nu 13 kilo afgevallen.

Als ik het kan, kan jij het ook!

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten